ΣΧΟΛΙΑ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΑΠΟΨΕΙΣ

banner468x58aa_massem

Που θα βρειτε οικονομικα κρεβατια για μασαζ

Που θα βρειτε οικονομικα κρεβατια για μασαζΚΡΕΒΑΤΙΑ ΜΑΣΑΖ & ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ
(από amazon.com & amazon.de)

 

 

 

Παρακάτω σας παρουσιάζω μια σειρά από προϊόντα για μασάζ και κυρίως φορητά, σπαστά δηλαδή κρεβάτια. Τα κρεβάτια μπορείτε να τα προμηθευτείτε κατευθείαν από το ΑΜΑΖΟΝ Γερμανίας ή Αγγλίας. Εμείς ΔΕΝ είμαστε οι έμποροι και δεν μεσολαβούμε στη πώληση των προϊόντων αυτών. Για διευκρινήσεις για τα προϊόντα που θα επιλέξετε, να απευθύνεστε στους αντίστοιχους εμπόρους. Τα στοιχεία επικοινωνίας τους θα τα βρείτε στις σελίδες παρουσίασης των αντίστοιχων προϊόντων.

Ο λόγος που τα παρουσιάζουμε μέσα από τις σελίδες μας, είναι διότι τα περισσότερα από αυτά τα προϊόντα, είναι πολύ οικονομικά και καλής ποιότητας. Πολύ πιο οικονομικά από αντίστοιχα κρεβάτια που θα βρείτε στην Ελλάδα. Τα ίδια ή παρόμοια κρεβάτια, θα τα βρείτε πιθανόν και από εμπόρους στη χώρα μας, αλλά δυστυχώς με τιμές 2 και 3 φορές πιο πάνω!

Ο σκοπός μου είναι να βοηθήσω εσάς, ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, προκειμένου να βρείτε τον κατάλληλο εξοπλισμό για να ξεκινήσετε το “ταξίδι” σας. Δεν είναι δυνατόν να δεχθώ νέα παιδιά και με την ανεργία που μαστίζει τη χώρα μας, να πληρώνουν για κρεβάτια (ίσως και κατώτερης ποιότητας) με τιμές τριπλάσιες από αυτές που βρίσκουν οι άλλοι Ευρωπαίοι συνάδελφοι τους.

Όσον αφορά τα έξοδα απστολής, σχεδόν όλοι οι έμποροι που θα δείτε παρακάτω, πραγματοποιούν αποστολές και στην Ελλάδα (εκτός αν πρόσφατα άλλαξαν πολιτική). Το κόστος κυμαίνεται από 35-50 Ευρώ περίπου (για κρεβάτια) και έρχονται μέχρι τη πόρτα σας! Και πάλι, βγαίνουν κατά πολύ πιο οικονομικά.

Καλές αγορές!

 

Υ.Γ. Θα προσπαθώ να ενημερώνω τα προϊόντα αυτά, όσο πιο συχνά μπορώ (στο μέτρο του δυνατού).

 

 

Περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να “φορτώσουν” τα προϊόντα.

 

ΑΠΟ AMAZON.CO.UK (ΑΓΓΛΙΑ) – Αποστολή και στην Ελλάδα!

 

 

 

ΑΠΟ AMAZON.DE (ΓΕΡΜΑΝΙΑ) – Αποστολή και στην Ελλάδα!

 

 

 

 

banner468x58b_massther

Creative Commons License MASSAGE GREECE - BLOG by George Khun. Χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution 4.0 International License.

banner728x90a_anim_massem